skip to Main Content
Even voorstellen

Over DUO DUO Fashion

Hoe het begon

Passie voor damesmode

Wie over de Wiekslag IN Hoevelaken loopt, kan bijna niet om het voormalig postkantoor/bankgebouw heen, waarin sinds februari 2011 Nicolette de deuren opende van DUO DUO Fashion. Dé snoepjes-modewinkel van Hoevelaken, en omgeving!

DUO DUO Fashion is ontstaan vanuit een grote passie: mode! Dat voel je al direct bij binnenkomst: mode en gastBLIJheid staan voorop! Als je je hart volgt, en iets vanuit je passie doet, voel je dat in iedere vezel van het bedrijf, daar zijn wij van overtuigd! Mensen blij maken, laten stralen, je dromen naleven en “durven te doen” waren de andere ingrediënten voor het ontstaan van DUO DUO.

In onze unieke mix & match van merken en stylen, zie je terug dat wij die met zorg speciaal voor jou inkopen. Want jij bent uniek! Wij zoeken graag samen naar de items en combinaties waarin jij je lekker voelt en waarvan jij gelukkig wordt!

Neem een kijkje in de winkel
Lees Hier Alles Over DUO DUO Fashion In Hoevelaken. Dé Damesmode Modezaak Van De Omgeving Amersfoort

Passie, het geldt voor mensen en het geldt voor onze hele organisatie. Wij geloven dat het heel belangrijk is om je hart te steken in alles wat je doet. Wij vinden dat je moet doen waar je goed in bent en waar je gepassioneerd over bent. Wij zijn gepassioneerd door mode. En dat voel je als je bij ons binnen komt. Wij houden ook van persoonlijke aandacht, en niet van “13 in een dozijn” setjes. Dus soms betekent dat ook dat we je graag ietsje uit je comfort-zone halen, en combinaties maken waar je zelf nooit aan had gedacht. Maar natuurlijk altijd met jouw instemming.

Nicolette
Wat kies jij?

Shop je favo merken

Of je nu komt voor die nieuwe favoriete jeans of juist voor die ene jurk. Of misschien wel voor de lekkerste koffie, de onvergetelijke warme appeltaart, of voor Sissi, we zien je graag weer terug! Want wij adverteren nooit en zijn heel blij met jou als ons “visitekaartje” 😉

Bekijk onze merken
Shop Je Favoriete Kledingmerken Bij DUO DUO Fashion In Hoevelaken
Back To Top
×Close search
Zoeken