skip to Main Content
Auteursrechten

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van alle websites van DUO DUO Fashion B.V.: www.duoduo.nl

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website en andere uitingen van DUO DUO Fashion B.V. op internet zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door DUO DUO Fashion B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. DUO DUO Fashion B.V. accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door DUO DUO Fashion B.V. worden gewijzigd of verwijderd. 

Rechten
Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van DUO DUO Fashion B.V.. Het is niet toegestaan om de site, of gedeelten daarvan, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DUO DUO Fashion B.V..

DUO DUO Fashion B.V. behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken.

DUO DUO Fashion B.V. 2019

Back To Top